Datum och tid
Plats
Korvkryssen till Restaurang Rökeriet på Fjäderholmarna den 10 september blev en Korvidabel succe!
Korvmeny
Det Stora Korvkalaset startade med blodkorv med kantareller och rårörda lingon, isterband med pocklad gulbeta och senapscreme, jordärtskocka och Karljohansvampsoppa med citron kalvkorv!
Till det dracks Fjäderholmarnas bryggeri, Roughneck, Rye IPA.
Ankarkorv med höstprimörer och färskriven pepparrot
2017 Kuehn, Riesling, Alsace, Frankrike
Skärgårdskorv med pumpapuré och sotad purjulök
2017 Kuehn, Riesling, Alsace, Frankrike
Rökt Fjäderholmskorv med tomat och dijoncreme, brässerad fänkål samt friterad scharlottenlök.
2015 Les Nobles Pierrs, Syrah/grenache, Frankrike
Till efterrätt Nötmandelkorv med vaniljparfait och lakritsörtcreme
2015 Lenz Moser, Trockenbeerenlauslese, Österike
Det blev en exklusiv Korvkväll med glada och nöjda deltagare som absolut vill ha upprepning av fler arrangemag med K.O.R.V. – Korvens Oförtrutet Runda Vänner